Skip to content

About Beizonder

Beizonder is een Nederlands label voor leren tassen en accessoires dat in 2018 is opgericht. Alle tassen en accessoires worden met de hand gemaakt in mijn eigen atelier dat gelegen is in een prachtig dorp aan de rand van Amsterdam. Het dorp waar ik ben opgegroeid. Als kind hield ik al erg van tekenen, schilderen en zelf spullen maken. Hierin was mijn moeder mijn grote voorbeeld. Na mijn studie ben ik werkzaam geweest bij verschillende modebedrijven op de inkoop/productie afdeling. Daar heb ik jarenlang met plezier gewerkt.

Echter mijn drive om mooie dingen te maken nam het toch weer over. In 2017-2018 heb ik de opleiding tot Vakbekwaam Tassenmaker bij het leerlokaal gevolgd. Daarnaast leerde ik zeefdrukken. Vanaf dat moment volg ik mijn passie en ben het merk Beizonder gestart. Unieke leren tassen en accessoires veelal voorzien van een zeefdruk print. Gemaakt van het mooiste leer uit Europa.

Bekijk de video over Beizonder, gemaakt in samenwerking met het Leerlokaal:

Beizonder – Kleurrijk – Zeefdruk – Sportief – Handmade – Mix & Match. 

De naam Beizonder is ontstaan door mijn dochter Femke. Ik wilde graag tassen en accessoires ontwerpen waar je iets aan toe kunt voegen (bij) of iets af kunt halen (zonder). Zodat je met één tas of accessoire meerdere draagmomenten kunt creëren. Zij vond dit idee ‘beizonder’ en schreef dat met ei. 

Beizonder – Dare to wear – Dare to change

Heel veel plezier met jouw Beizondere aankoop!

Astrid Honingh

 

Wil je niets missen? Volg Beizonder dan op Facebook of Instagram

About